عتبات نیوز /حجت‌الاسلام‌والمسلمين سيد جلال حسيني در ویژه‌برنامه هفته كتاب و كتاب‌خواني آستان قدس رضوي كه به همت سازمان علمي و فرهنگي آستان قدس رضوي در سالن همايش‌هاي شيخ طبرسي اين سازمان در مشهد مقدس، برگزار شد، اظهار كرد: اميدواريم بتوانيم تا پايان سال جاري از اين پايگاه جامع با امكان دسترسي به اطلاعات فهارس دو و نیم‌میلیون نسخه خطي از حدود دو هزار كتابخانه در سراسر دنيا كه اطلاعات كليدي آن از شش زبان مختلف به زبان فارسي نيز ترجمه شده، رونمايي كنيم.  

وي افزود: در تلاشيم با تكميل فهارس موجود در اين سامانه، زمينه فعاليت‌هاي علمي و پژوهشي بر روي آن‌ها را بيشتر كنيم. 

 دراين‌ميان، بي‌شك كتابخانه رضوي، اولين و تنها كتابخانه دنيا خواهد بود كه اگر محققي بخواهد در حوزه نسخه‌هاي خطي كار علمي انجام دهد، بايد به آن مراجعه كند.

حسيني با تأكيد بر اقدامات مجموعه آستان قدس رضوي در حوزه مرجعيت علمي در سال‌هاي اخير، بيان كرد: كتابخانه رضوي، پيشران فرهنگي اين آستان مقدس است و با ظرفيت بالايي كه آماده كرده است، به نظر مي‌رسد در حوزه نسخه‌پژوهي در دنيا به مرجعيت علمي برسد.

وي همچنين در اين مراسم از افتتاح كتابخانه مسجد جامع گوهرشاد تا خرداد سال ۱۴۰۴ در ساختمان جديد آن در بست شيخ بهايي حرم مطهر رضوي خبر داد و خاطرنشان كرد: اين كتابخانه تخصصي آستان قدس رضوي، كتابخانه‌اي حوزوي، علمي و امام رضايي است و در آن منابع مختلف با محوريت امام رضا (ع) گردآوري شده و مي‌شود و همه اهل علم و پژوهش مي‌توانند از خدمات آن استفاده كنند.