عتبات نیوز /موسی جوینده رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی  اظهار کرد: پارسال میزان مشارکت مردم استان در کمک به ستاد بازسازی عتبات عالیات به ازای هر نفر ۱۶۰ هزار ریال معادل ۱۲۳ میلیارد ریال تعیین شده بود.

وی افزود: این در حالیست که مانند همیشه مردم استان سنگ تمام گذاشته و با کمک‌های متعدد به ستاد عتبات عالیات این رقم را به نفری ۳۵۳ هزار ریال و ۲۷۰ میلیارد ریال یعنی بیش از دو برابر رساندند، موضوعی که در هیچ جای کشور رقم نخورده است.

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی تصریح کرد: مردم برخی روستاهای استان از جمله درح شهرستان سربیشه که منطقه‌ای کم برخوردار و محروم در استان محسوب می‌شود به ازای هر نفر جمعیت هزار و ۶۰۰ ریال کمک کردند.

وی ادامه داد: همچنین مردم روستاهای چاهک موسویه قاین به ازای هر نفر ۶ میلیون و ۴۳۰ هزار ریال، اسفشاد قاین پنج میلیون و ۹۰۰ هزار ریال، دهستان کرغند نیز پنج میلیون و ۳۲۰ هزار ریال به ستاد عتبات عالیات کمک کردند و این مهم در تمامی شهرستان‌های استان به جز یک شهرستان نسبت به سال قبل تر روند افزایشی داشته است.

جوینده برنامه‌های اجرایی ستاد عتبات عالیات در سال گذشته را ۳۴ عنوان اعلام کرد و گفت: همچنین برای سال جاری با ادغام برخی برنامه‌ها ۲۹ عنوان برنامه اجرایی خواهد شد.

وی با اشاره به برخی از این برنامه‌ها از جمله طرح قالی بافی عنوان کرد: سال گذشته با توجه به عنایت زنان این سرزمین و محبان اهل بیت (ع) هزار و ۲۰۰ مترمربع فرش دستباف به ارزش ۵۰ میلیارد ریال در استان تولید شد.

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی اظهار کرد: در قالب طرح برکت در بخش کشاورزی، اصناف و کارمندان نیز بخشی از حقوق کارکنان دستگاه‌های اجرایی به حساب ستاد عتبات عالیات اختصاص یافت که در این زمینه کارکنان سپاه پاسداران بیشترین پرداختی را به خود اختصاص دادند.

وی با اشاره به اجرای پویش کاشی در استان عنوان کرد: این پویش با همت اداره کل آموزش و پرورش استان پایان سال گذشته اجرا شد و از این محل هفت میلیارد ریال به ستاد واریز شده است، در قالب این پویش، اسامی خیران پشت کاشی‌ها ثبت شده و کاشی‌ها در صحن عقیله بنی هاشم به مساحت ۱۴۰ هزار مترمربع از خیمه گاه تا تل زینبیه نصب می‌شود.

جوینده یادآور شد: یکی از پروژه‌های بزرگ عتبات عالیات، ساخت صحن حضرت فاطمه زهرا(س) با وسعت ۲۴۰ هزار

متر مربع بود که پایان سال گذشته به اتمام رسید و خراسان جنوبی در این پروژه با ارسال ۱۰۰ هزار متر مربع سنگ و همچنین مشارکت فعال در نصب این سنگ‌ها، نقش برجسته‌ای ایفا کرده است.

وی گفت: صحن امام محمد باقر (ع) در شهر کاظمین نیز با مشارکت استان‌های خراسان جنوبی، خراسان شمالی، قم، خراسان رضوی، اصفهان و فارس سه خراسان در حال ساخت است که در این زمینه نیز خراسان جنوبی تحقق عملکرد ۱۸۰ درصدی و کمک ۱۸۵ میلیارد ریالی در بین دیگر استان‌ها پیشتاز است.

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی افزود: برای سال ۱۴۰۴ نیز برنامه‌های جدیدی طراحی شده که امیدواریم با همکاری‌ و مشارکت بیش از پیش مردم استان به اهداف خود در ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات دست یابیم.

 

تاریخ انتشار 1404‪/01/20