عتبات نیوز ـ مدیر ارتباطات و اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی در ابتدای این مراسم دیروز پنجم مهرماه ماه که در سالن همایش‌ها و نمایشگاه‌های آستان قدس رضوی برگزار شد، ضمن تبریک این موفقیت جهانی به علی کوثری، قهرمان کشورمان، اهدای مدال به موزه آستان قدس رضوی توسط ورزشکاران را نشانه‌ای از ارادت آنان به حضرت رضا (ع) دانست و اظهار کرد: بزرگ‌ترین افتخار ما و همه مردم ایران این است که زیر سایه امام هشتم (ع) زندگی می‌کنیم و وظیفه داریم به هر شکلی که در توانمان هست، شکرانه این نعمت را به جا آوریم.
امیر خالقی ابراز کرد: اهدا مدال توسط جهان‌پهلوان تختی به موزه آستان قدس رضوی پایه‌گذاری شد و شاید روزی که مرحوم تختی نیت کرد مدال‌های خود را به حرم مطهر رضوی اهدا کند، تصور نمی‌کرد موزه‌ای با گنجینه‌های نفیس از مدال‌ها و جوایز متعدد شکل گیرد.
وی ادامه داد: قهرمانان خوب کشورمان نیز با تاسی از مرحوم تختی، از سراسر کشور مدال‌های رنگین خود را به این موزه اهدا می‌کنند و خوشبختانه در روزها و ماه‌های اخیر شاهد رشد چشمگیر اهدا مدال به بارگاه منور رضوی هستیم.
معاون اداره کل نذورات آستان قدس رضوی نیز در ادامه این مراسم، گفت: قهرمانان ولایی برای کسب مدال‌های خود زحمات فراوانی را متحمل می‌شوند و اهدای کاپ‌ها و مدال‌های ارزشمند به موزه آستان قدس رضوی، نشان از نگاه ویژه حضرت رضا (ع) به آنان است.
سید محمدحسینی، با بیان اینکه تعداد ۷۰۰ مدال و کاپ، در رشته‌های مختلف ورزشی به آستان قدس رضوی اهدا شده است، تصریح کرد: مدالها پس از اهدا در دفاتر نذورات آستان قدس رضوی ثبت و به نوبت در موزه حرم مطهر رضوی به نمایش گذاشته می‌شود.
رئیس مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی نیز از دیگر سخنرانان این مراسم با بیان اینکه هرکس عشق و ارادت خود را به‌نوعی به حضرت رضا (ع) نشان می‌دهد، گفت: ورزشکاران و قهرمانان خوب کشورمان نیز با اهدا مدال‌هایشان ارادت و عشق خود را به امام رئوف (ع) نشان می‌دهند.
محسن هوشمند، ادامه داد: ورزشکاران سال‌ها رنج و ممارست و تمرین را به جان می‌خرند و ضمن کسب بالاترین سطح به افتخاراتی دست می‌یابند، تا حاصل نتیجه تلاش‌های خود را به حضرت رضا (ع) تقدیم کنند. قطعاً این عشق و ارادت مورد عنایت حضرت قرار گرفته و نامشان جاودان خواهد شد.
رئیس اداره گنجینه‌های آستان قدس رضوی نیز در ادامه این مراسم گفت: موزه مدال‌های آستان قدس یکی از ۱۷ گنجینه‌ای است که مورد استقبال جوانان و نوجوان واقع شده است.
عبدالحسین ملک جعفریان، مدال‌ها شاید به‌ظاهر نماد ساده‌ای به نظر برسند؛ اما نقطه پایانی مسیر پر هیچان و پر ماجرایی هستند و به فردی تعلق می‌گیرد که برگزیده شده است، در این میان مدال‌های که موزه‌نشین شده‌اند به ابدیت پیوند خورده‌اند.
وی ادامه داد: مدال‌ها علاوه بر ویژگی‌های ارزشمندی که دارند، حاصل تلاش، تمرین و ممارست هستند و مدالی که به موزه حرم مطهر رضوی می‌رسد جاودانه می‌ماند.
ملک جعفریان گفت: ما در حفاظت و نگهداری از این مدال‌ها نهایت سعی و تلاش خود را انجام می‌دهیم و همکاران ما در موزه حرم مطهر رضوی به‌صورت شبانه‌روزی مشغول به کار هستند.
علی کوثری، اهداکننده مدال به موزه آستان قدس رضوی نیز به‌عنوان آخرین سخنران، به فعالیت‌های ورزشی خود از دوران کودکی اشاره و پدرش را مشوق اصلی خود در فعالیت‌های ورزشی اعلام کرد و گفت: از همان دوران کودکی ارادت خاصی به حضرت رضا (ع) داشتم.
وی ابراز کرد: از زمانی که ورزش را به‌صورت جدی آغاز کردم،  نذر کردم درصورتی‌که مدال و یا نشان ارزشمندی کسب کنم آن را به حضرت رضا (ع) تقدیم کنم، امروز خیلی خرسندم که به آرزوی دیرینه خود رسیدم و شرمنده حضرت نشدم